Himalayan Cube, luo uudenlainen SPA ympäristö Iso Benessere esittelee uutuuden Himalayan Cube, innovatiivinen tuote on suunniteltu kauneus- ja hyvinvointi keskuksille, jotka haluavat luoda hienostuneen kristallisuolahuoneen. Himalayan Cube voidaan helposti sijoittaa haluttuun tilaan ja se on myös kätevä siirtää tarvittessa. Himalayan Cube on verhoiltu Himalajan kristallisuolatiilillä, joiden takana on LED tekniikalla toimivat väriä vaihtavat valot, jotka luovat miellyttävän ja rentouttavan ympäristön. LED -valoja voidaan säätää haluttuun väriin tai ne voi jättää liukumaan hitaasti sävystä sävyyn. Kristallisuolan hyvinvointia edistävät ja ylläpitävät vaikutukset leviävät ilmaan miellyttävän sumuttimen mukana. Rentouttavaa vaikutelmaa voidaan tehostaa aktivoimalla sisäänrakennettu musiikkitoiminto sekä aromaterapiatoiminto. Himalayan Cube voidaan yhdistää Himalayan suolatiiliseinien kanssa ja näin voidaan luoda ainutlaatuinen tunnelma rentoutustilaan. Nopea ja helppo asentaa haluttuun tilaan. Himalayn Cuben ja Himalayn suolatiiliseinien pintamateriaali on yhtenäinen ja niiden LED valotekniikat voidaan synkronoida. 


Haloterapian hyödyt Haloterapia on täysin luonnollinen. Se perustuu sumutusmenetelmään, jossa sumutetaan kristallisuola  mikrohiukkasia huoneilmaan, se muistuttaa meri-ilmastoa rannalla. Kristallisuolan mikrohiukkaset ovat antibakteerisia sekä anti-inflammatorisia, ne vahvistavat immuunijärjestelmää, poistaa lihasjännityksiä ja stressiä sekä estää finnien ja mustapäiden muodostumista. Lisäksi höyry rikastaa ihoa jodilla ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, ja näin edistää luonnollista laihtumista. Himalayan Cube on verhoiltu Himalajan kristallisuolatiilillä ja se tarjoaa merkittäviä hyötyjä liittyen Haloterapiaan ja väriterapiaan. Puhdasta Himalajan Kristallisuolaa olevat tiilet neutraloivat sähkömagneettisia taajuuksia sekä lataa ympäristön vesimolekyylejä positiivisella varauksella, joilla on myönteisiä vaikutuksia hermostuneisuuteen, unettomuuteen, heikentyneeseen keskittymiskykyyn sekä vapaisiin radikaaleihin. RGB LED tekniikalla voidaan valita ohjelman mukaisesti haluttu väriterapia.


Voidaan säätää yhdellä kosketuksella Ohjauspaneeli on helppo ja intuitiivinen, voidaan ohjelmoida tilan ominaisuuksia. Lämpötilaa ja kosteutta voidaan muuttaa vain kosketuksella. Voidaan valita toivottu toiminta-aika, musiikki, väri ja aromiterapia (ja niiden kestoa tai yhdistelmät voidaan säätää). Hoitaja tai asiakas voi aktivoida ja hallinnoida toimintoja suoraan ohjauspaneelista.


Suunnitteluratkaisuja Voimme suunnittella yhteensopivia ja harmoonisia ratkaisuja jos yhdistämme Himalayan Cuben ja Himalayan kristallisuolatiiliseiniä tilaan tai sisällytämme ne osaksi Salis kristallisuolahuonetta. Kun Himalayan Cube yhdistetään muihin ISO Benessere- linjan, tuotteisiin kuten Himalayan kristallisuolatiiliseinien kanssa tai johonkin hoitopetiin, saadaan yhdistelmällä värejä korostava väriterapiavalaistus. Lopputuloksena on hurmaava ja tunnelmallinen ympäristö, todellinen värikylpylä.


PYYDÄ TARJOUS