Your Language: English
Your Language:

Ostoskorissasi olevat tuotteet

You have no items in your shopping cart.

You have no items to compare.

Search

Yritysesittely

Infinita Oy on vuonna 2004 perustettu maahantuontiyritys. Päätoimialamme on hyvinvointi ja lifestyle tuotteiden vähittäismyynti ja tukkumyynti.

Omat tuotemerkit:
IN WELLNESS® Elämänlaatua ja Hyvinvointia 
iGOOO® A new style to mooove !

Valmistutamme malliston tuotteet tarkkaan valituilla valmistajilla ja korostamme erityisesti tuotteiden laatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat, yksilöidyt tuotteet, nopeat toimitukset ja tietysti iloista palvelua! 

Tuotteet joista meidät tunnetaan: Himalajan Kristallisuolatuotteet, H2 vesi, Magnesiumsuihkeet, luonnonkosmetiikka, magneettituotteet, luonnonkivituotteet ja erilaiset hierontavälineet sekä innovatiiviset ja futuristiset teknologia tuotteet.

Infinita Oy tarjoaa lisäksi IN WELLNESS –spa konseptin innovatiivisen teknologian ratkaisuja hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Kaikki tarjoamamme korkealaatuiset ratkaisut on valmistettu ja kehitetty pitkäaikaisella kokemuksella Italiassa. Tyylissä ja laadussa korostuu hienostunut italialainen design. Kaikissa tuotteissa eurooppalaiset laatumerkinnät. Tarjoamamme ratkaisut soveltuvat sekä vaativampiin suuriin kylpylä-, hoitola- ja hotellikohteisiin että pienempiin hoitoloihin kuten dayspa-hoitoloihin, kauneushoitoihin, hyvinvointikeskuksiin, kuntosaleille ja liikuntakeskuksiin. Tietysti myös uusille aloittaville yrittäjille, jotka haluavat erottua kilpailijoista.

inwellnessigooo